Szeretettel köszöntelek a Egészségügy klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészségügy klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészségügy klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészségügy klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészségügy klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészségügy klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészségügy klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészségügy klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Növeli a pajzsmirigyrák kockázatát a menopauza után lévő nőknél a rendszeres algafogyasztás a makrobiotikus élelmiszer jódtartalma miatt - állapította meg egy szerdán közzétett japán tanulmány.
A 14 éven át, 1993 és 2007 között tartó országos követéses vizsgálatban 53 ezer 40 és 69 év közötti japán nő adatait elemezték. A vizsgált csoportban 134 pajzsmirigyrák fordult elő. Azok körében, akik naponta ettek tengeri algát, 1,7-szer gyakoribb volt a betegség felbukkanása, mint azoknál, akik legfeljebb hetente kétszer fogyasztották.
|
|
Észre sem vesszük a vízhiányos állapotot!
A súlyos kiszáradás csúnya dolgokat művelhet elmeállapotunkkal, és akár rendkívüli zavartságot, vagy delíriumos állapotot is előidézhet. Mi történik azonban az agyunkkal akkor, amikor a szervezet csak enyhén dehidratált?
Szia!
Találtam a YouTube-on egy videót, ami teljesen lenyűgözött, és meg fogod érteni, hogy miért, ha megnézed. Csak 15 perc.
A fitoplankton elképesztő gyógyító erejéről szól, mely érzésem szerint megoldást jelenthet nagyon sok súlyos, adott esetben "gyógyíthatatlannak" titulált betegség gyógyításában és az egészség megőrzésében!
http://www.youtube.com/watch?v=c_MmXe1HYKs
Mindenkinek tiszta szívvel merem ajánlani, mert alaposan utánanéztem, és minél többet olvasgatok róla, annál meglepőbb...
A Glabridin az első Flavonoid, amely fogyasztó hatással rendelkezik! Az édesgyökér hatóanyaga a Glabridin nevű flavonoid, amely biztosítja az optimális zsíranyagcserét, támogatja a zsírsavak lebontását. Megfelelő étrend és testmozgás biztosításával segít
13 éve | Horváth Zoltán | 0 hozzászólás
A sejtek energiapótlásának katalizátoraA Q10 koenzim (ubikinon, ubiquinon) létfontosságú a
sejtszintű energiatermelésben, nélkülözhetlen a sejtek optimális
működéséhez. A Q10 a sejtjeink - így az egész szervezet - energiával
való ellátását szabályozza, katalizátorként támogatva a sejtek
energiapótlását.
A Q10 koenzim egy vitaminszerú vegyület, másik neve ubikinon, az
ubiquitus szóból, ami mindenhol jelenlevőt jelent. Gyakorlatilag az
emberi szervezet szinte minden egyes sejtjében megtalálható, potenciális
antioxidáns, a szabadgyökök szöveteket és sejtkomponenseket károsító
hatása elleni védelem hatékony fegyvere.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu